Auschwitz - Krakkó 2018

Auschwitz - Krakkó 2018

 

Auschwitz hallatán összeszorul a gyomrunk. A hadifogolytáborként, koncentrációs táborként, munkatáborként és haláltáborként is funkcionált Auschwitz-Birkenau az emberi brutalitás és kegyetlenség talán leghíresebb példája.

A megrázó bizonyítékokat őrző emlékhely különleges és egyben felkavaró kiállítására azonban egyszer mindenkinek el kell látogatnia, hogy lássuk, kicsit jobban megértsük és okuljunk belőle!  

Auschwitz - Birkenau 

Táborlátogatás

NON -STOP utazás 

 
 
2018 ŐSZI Dátum Foglalható!
Dátumok: 
2018.10.12-14

Utazás: turista autóbusszal 

Felszállási hely: Budapest és Rétság 

Program 

Péntek késő este indulás Budapestről, kb. 23:30 -kor Planetárium melletti parkolóból folyamatos utazás Lengyelországba - Auschwitz felé, éjszaka az autóbuszon, útközben rövid pihenők. 

Szombat reggeli órákban megérkezés az Auschwitz-i táborhoz , majd megtekintjük a tábort (Auschwitz- Birkenau)- majd a múzeum látogatást követően tovább utazás Krakkóba, ahol rövid sétát teszünk a belvárosban, megtekintjük a Waveli Katedrálist, és a Posztó teret, majd szabad program, találkozót követően indulás vissza Magyarországra , éjszaka a buszon. 

Vasárnap hajnali vagy kora reggeli órákban érkezés Budapestre. 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 18.900 Ft / Fő 

AKCIÓ: 14.900 Ft / Fő

AZ AUTÓBUSZON CSOPORTKÍSÉRŐ UTAZIK! 

 

A program változás jogát a múzeumi időpont miatt fenntartjuk! A múzeum látogatás  magyar nyelvű tárlatfüzettel történik, egyénileg. A csoportkisérő megy be a csoporttal a múzeumba. 2018. januártól szigorított belépés a múzeum területére. 

 

 

 

Copyright © 2019 Real Reisen Utazási Iroda